Inspiratie

De dubbele R's , de belichaming van onze droom geboren uit de onmetelijke liefde voor onze twee schatten, Rose en Ralph. Terwijl we ze zagen groeien, probeerden we hun wereld te verrijken door te spelen en te leren. De zoektocht naar Montessori-meubels en -spellen die in elke fase van hun ontwikkeling met hen mee zouden evolueren, liet ons echter vaak geen keus. Zo werd het idee van Les doubles R geboren.

De Montessori-methode

De Montessorimethode opende een wereld van autonomie en verlichting voor Rose en Ralph. Hun vooruitgang en hun groeiende zelfvertrouwen waren niet alleen de moeite waard om naar te kijken, maar weerspiegelden ook de magie van spelenderwijs leren. We wilden deze magie met andere gezinnen delen door een assortiment Montessori-meubels en -spellen van hoge kwaliteit te creëren, ontworpen om onderzoek, creativiteit en onafhankelijkheid bij elk kind aan te moedigen.

Onze visie

Wij dromen ervan een gemeenschap te creëren waar leren een vreugdevol avontuur is voor zowel kinderen als ouders. Met Les doubles R streven we ernaar om meer te zijn dan een merk, maar een referentie op Montessori-gebied, een metgezel op de prachtige ontdekkings- en ontwikkelingsreis van uw kinderen.